Frequently asked questions

Har ni kollektivavtal?


Vi är i dagsläget inte kollektivanslutna, anledningen är att vi inte vill begränsa ersättningsvillkoren för våra konsulter. Men erbjuder liknande lösningar såsom att erbjuda 4,5% tjänstepension hos AVANZA som du följer elektroniskt samt heltäckande försäkringar för våra konsulters trygghet.
Vilka försäkringar har ni som gäller anställda?


Vi har det största möjliga försäkringspaketet hos Svedea, det som försäkringen täcker för anställda är följande:
Egendomsförsäkring, avbrottsförsäkring, ansvarsförsäkring, rättsskyddsförsäkring, krisförsäkring, kundolycksfallsförsäkring, extrakostnadsförsäkring, överfall, tjänstereseförsäkring, förmögenhetsbrottsförsäkring & VDS.
Sjuklön


Vi erbjuder sjuklön till våra anställda.
Lönenivåer


Snittlönen för sjuksköterskor under 2020 som arbetade för SjukvårdsMäklarna var 62 400 kronor/månad + OB, Vi vill poängtera att vi alltid erbjuder dom bästa villkoren möjligt för att vara konkurrenskraftiga, men att vi alltid styrs av avtalspriser i olika regioner och kommuner. Ta kontakt med en bemanningsansvarig för att få information om lönenivåer i olika delar av landet.
Vart erbjuder SjukvårdsMäklarna uppdrag för läkare och sjuksköterskor?


SjukvårdsMäklarna erbjuder uppdrag i alla regioner och kommuner för läkare och sjuksköterskor tillsammans med vår leverantör som har 26 års erfarenhet av bemanning inom vården.
Hur ser jag vart ni har uppdrag?


På grund av det stora antalet inkommande uppdrag varje dag så hinner vi inte med att göra uppdaterade annonser för samtliga uppdrag, du kan enkelt fråga i chatten eller prata med en konsultchef om uppdragen du är intresserade av. Men som skrivet ovan så erbjuder vi uppdrag i alla regioner och kommuner inom slutenvård, primärvård och kommunalt arbete. Du kan se de lediga tjänsterna vi har lagt ut här:
Lediga tjänster
Hur länge har ni funnits?


Nyckelpersoner i bolaget har arbetat med sjukvårdsbemanning i Sverige och Norge sedan 2012 i olika former och organisationer.
Du kan läsa mer om vår organisation och våra anställda under fliken "om oss".

Any other questions? Contact me.

Thanks for submitting!